Trip down Memory lane… zo kocht je vroeger cadeau’s

Naar overzicht |

Ongegeneerd zingen voor de spiegel, compleet met borstel en al. Of luchtgitaar spelen, vol overgave in je blitse oversized fleece trui. Ja hoor, we hebben een beeld en de jaren ’90 mist jou ook. Stress en verantwoordelijkheden bestonden nog niet. Jouw enige zorg was het in leven houden van je tamagotchi en zelfs dát viel al niet mee. Oh ja, en op tijd naar de videotheek om je films terug te brengen.

Ondernemen of een Gameboy?

Hoe zag je leven er verder uit? Droomde je al van een eigen onderneming of voornamelijk van een Gameboy? Of ging je voor een grotere collectie flippo’s door het leegeten van zakken chips die je wegspoelde met een Breezer? Mooie tijd; beetje MSN-en, schilderen met Bob Ross of -w8ff- meedansen met Carlton uit de Fresh prince of Bel Air.

 

Voor een cadeautje ging je naar de winkel

Het leven was overzichtelijk; liep je de deur uit dan was je onbereikbaar en zocht je een cadeautje dan ging je naar de winkel. Slenterend door de stad op zoek naar een walkie-talkie. Of die ene lavalamp. Tijd zat en bovendien: met lege handen aankomen op een feestje was een no-go, zelfs in de vergevingsgezinde nineties.

 

Vroeger had je tijd, nu heb je internet

Nou is er best veel veranderd -we gingen online en Raider werd Twix- maar niet alles. Want zonder cadeautje naar een verjaardag kan nog steeds niet. Gelukkig hoeft het ook niet want een digitale cadeaubon is zo gekocht en gegeven. Hoe druk je ook bent met kinderen, ondernemen, belangrijk doen, sporten of genieten; een presentje is zo gepiept. Vroeger had je tijd, nu heb je internet.

 

Je laat toch geen omzet liggen?

Zelfs met dichte winkels, gesloten restaurants, in het holst van de nacht of desnoods al voor de deur van de feestneus; je regelt het makkelijk en snel. Tegenwoordig, als ondernemer, weet jij ook: 70% van de cadeaubonnen wordt digitaal gekocht. Gewoon via jouw site die natuurlijk 24 x 7 open is. Zo doe je dat want je laat geen omzet liggen. Je bent niet van gisteren.

#cadeau #kadootje #bon #cadeaukaart #giftcard #digitaal #digitalerevolutie #digitalecadeaubon #efficient #makkelijk #gemak #memorylane #nineties #minuutjememorylane #gifty

Ook 24/7 jouw cadaubonnen (digitaal) verkopen?

`