Het beste alternatief voor Intersolve

Naar overzicht |
Intersolve alternatief
Wanneer bedrijven op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor hun cadeaubonnen, komt Gifty naar voren als een uitstekend alternatief voor Intersolve. Deze blog legt uit waarom Gifty een waardevolle keuze is en hoe het zich onderscheidt op verschillende belangrijke punten.

Wat is Intersolve?

Intersolve biedt oplossingen voor digitale betalingen, waardebonnen en loyaliteitsprogramma’s, met een breed scala aan klanten in diverse sectoren. Hoewel Intersolve bekend staat om zijn betrouwbare diensten, kan Gifty een aantrekkelijker alternatief bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar meer flexibiliteit, betere prijzen en uitstekende support.

Gifty als vervanging voor Intersolve

Gifty biedt scherpe prijzen, waardoor je als bedrijf je kosten laag kunt houden zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit. Dit maakt Gifty een aantrekkelijk en voordeliger alternatief voor Intersolve wanneer je als bedrijf een kostenefficiënte oplossing zoekt.

Daarnaast biedt Gifty een hoge mate van flexibiliteit. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming met meerdere vestigingen, Gifty past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Binnen enkele dagen kan je bedrijf starten met de online en fysieke verkoop van cadeaubonnen via Gifty, waardoor je snel kunt profiteren van de voordelen van giftcards zonder lange wachttijden.

Uitstekende klantenservice voor jouw cadeaubonnen

Zowel bedrijven als consumenten kunnen bij Gifty rekenen op ondersteuning via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Deze veelzijdige benadering van support zorgt ervoor dat problemen snel en efficiënt worden opgelost, wat de algehele ervaring voor alle betrokkenen verbetert.

Verschillende type cadeaukaarten mogelijk

Gifty biedt ook diverse opties voor verschillende cadeaukaarten. Bedrijven kunnen kiezen tussen cadeaukaarten op A5-formaat met bijbehorende hoesjes in eigen branding, pasjes op creditcardformaat of een luxe uitschuifbare cadeaukaart. Deze flexibiliteit in presentatie zorgt ervoor dat je de cadeaukaarten kunt afstemmen op je merkidentiteit, wat bijdraagt aan een consistente branding.

Cadeaubon integraties

Een ander significant voordeel is de compatibiliteit met een breed scala aan kassasystemen zoals Lightspeed, unTill, MplusKASSA, Bork en e-commerce platforms zoals WooCommerce en Magento. Dit maakt het eenvoudig om cadeaukaarten te integreren in je bestaande systemen, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte werking.

Wallet-functie voor cadeaubonnen

Consumenten kunnen hun cadeaukaarten, zowel digitaal als fysiek, eenvoudig toevoegen aan hun wallet voor iOS en Android. Hierdoor hebben ze hun cadeaukaart altijd bij zich op hun smartphone met het actuele saldo, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt. De cadeaubonnen van Gifty kunnen in delen besteed worden. Dit betekent dat de consument niet het volledige bedrag in één keer hoeft uit te geven, wat het gebruiksgemak en de tevredenheid van de klant vergroot. Bovendien kunnen bedrijven zelf de geldigheid van de cadeaubon bepalen, variërend tussen de 2 en 5 jaar. Dit geeft je de vrijheid om voorwaarden te stellen die het beste bij jouw bedrijf passen.

Cadeaubon API

Gifty biedt een uitgebreide API die het mogelijk maakt om eigen integraties te bouwen. Dit is ideaal voor bedrijven die maatwerkoplossingen nodig hebben en hun bestaande systemen willen uitbreiden. Deze flexibiliteit in technische integratie maakt Gifty tot een veelzijdige en krachtige oplossing.

Overstappen van Intersolve

Een bijkomend voordeel van Gifty is de mogelijkheid om uitstaande codes van Intersolve, inclusief bedrag en vervaldatum, over te zetten naar Gifty. Hierdoor kun je gemakkelijk overstappen en direct al je oude en nieuwe cadeaubonnen door het cadeaubonsysteem van Gifty laten afhandelen. Dit maakt de overstap soepel en voorkomt dat je klanten hinder ondervinden.

Waarom Kiezen voor Gifty?

Met zijn concurrerende prijzen, flexibele oplossingen en uitstekende support, is Gifty een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar alternatief voor Intersolve. De mogelijkheid om snel live te gaan, gekoppeld aan de brede compatibiliteit met verschillende systemen, maakt Gifty tot een waardevolle partner.

Op zoek naar een andere oplossing dan Intersolve voor cadeaubonnen?

Download dan onze brochure, plan een online afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Kies voor Gifty en ervaar zelf de voordelen van een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor cadeaukaarten!

Meer inspiratie nodig?

`