Apple en Google Wallet ondersteuning voor cadeaubonnen

Naar overzicht |
Cadeaubon in Apple en Google Wallet

Cadeaubonnen kunnen vanaf nu door jouw klanten ook worden toegevoegd aan Apple en Google Wallet. Zo hebben zij je cadeaubon altijd direct bij de hand, inclusief realtime saldo-updates, locatie-meldingen en vervaldatum. Handig!


Onlangs hebben we onze nieuwste feature gelanceerd die jouw cadeaubonnen naar een hoger niveau tilt. Vanaf nu bieden we ondersteuning voor Apple en Google Wallet, wat betekent dat je cadeaubonnen gemakkelijk kunt toevoegen aan je digitale portemonnee.

Eenvoudig cadeaubonnen toevoegen aan je Wallet

Onze nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk om de QR-code op je cadeaubon te scannen of simpelweg door te klikken vanuit de e-mail om de cadeaubon toe te voegen aan je Apple of Google Wallet. Dit geldt voor zowel fysieke cadeaubonnen als cadeaubonnen in PDF-formaat die je per mail, WhatsApp of uitgeprint hebt ontvangen. In slechts een paar stappen heb je jouw cadeaubon digitaal beschikbaar op je telefoon.

Altijd bij je, overal

Het grootste voordeel van het toevoegen van je cadeaubon aan je Wallet is dat je hem altijd bij de hand hebt. Geen zorgen meer over het kwijtraken van fysieke bonnen of het vergeten thuis te laten. Of je nu aan het winkelen bent, een dagje uit gaat of een spontaan cadeau wilt kopen, je hebt altijd toegang tot je cadeaubon.

Realtime updates van je saldo in je wallet

Een van de meest innovatieve features van onze digitale Wallet-cadeaubonnen is de mogelijkheid om realtime updates van je saldo te ontvangen. Zo zie je snel hoeveel geld er nog op je cadeaubon staat zonder dat je deze fysiek hoeft te controleren. Dit geeft je een overzichtelijke en actuele weergave van je beschikbare tegoed.


Handige Wallet-pushmeldingen

Dankzij de pushmeldingen van Apple en Google Wallet krijg je een melding op je telefoon wanneer je in de buurt bent van een locatie waar je je cadeaubon kunt gebruiken. Dit helpt je om geen enkel moment te missen waarop je jouw cadeaubon kunt inwisselen. Bovendien zie je de vervaldatum duidelijk zodat je op tijd je cadeaubon kunt inwisselen.

Alle cadeaubon-transacties inzichtelijk

Via de informatie op de Wallet-pas kun je eenvoudig doorklikken om alle transacties op de bon te bekijken. Dit betekent dat je precies kunt zien wanneer je welk bedrag hebt besteed, waardoor je altijd een helder overzicht hebt van je uitgaven en het resterende saldo.

Automatisch verwijderen bij lege of verlopen bonnen

Wanneer het saldo van je cadeaubon €0,00 is of de vervaldatum is bereikt, verdwijnt de cadeaubon automatisch uit je Wallet. Dit houdt je digitale portemonnee opgeruimd en overzichtelijk, zonder dat je zelf oude of gebruikte bonnen hoeft te verwijderen.

Conclusie

Onze cadeaubonnen met ondersteuning voor Apple en Google Wallet bieden een breed scala aan voordelen die jouw cadeau-ervaring verbeteren. Van het altijd bij de hand hebben van je cadeaubon, realtime saldo-updates, handige herinneringen tot een duidelijk overzicht van je transacties – het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om cadeaubonnen te gebruiken.

Probeer vandaag nog de nieuwste wallet-feature van Gifty en bied jouw klanten een innovatieve, state-of-the-art cadeaubon-ervaring aan!

Meer inspiratie nodig?

`